top of page
Schermafbeelding%202020-02-17%20om%2019_

Annemieke Verbeek

Doula collectief-33_edited.jpg

In een notendop...

Het vrouwenlijf is tamelijk briljant. Oók dat van jou. Jouw lichaam dat nieuw leven maakt, baart, voedt, troost en liefheeft – een baby krijgen is het meest bijzondere ‘normale’ dat je in je leven meemaakt. Als doula loop ik graag met onvoorwaardelijke aandacht een stukje met je mee tijdens deze periode. 

Sinds juni 2022 werk ik 24 uur per week als klinisch doula in het Amsterdam UMC (locatie AMC). Als derdelijns, academisch ziekenhuis komen in het AMC de zwangeren waar hart ligt en die mij al vanaf het prilste begin van mijn doulawerk wisten te vinden: de 'complexe' casussen van vrouwen die zelf een medische diagnose hebben of een baby dragen die niet gezond is, vrouwen met dwang- en angststoornissen, wensen buiten de richtlijnen of (seksueel) trauma in de voorgeschiedenis. 

Voorlopig neem ik geen particuliere klanten aan. Gelukkig kan je kiezen uit andere lieve leukerds binnen het collectief. Heb je een medische indicatie en is het AMC jouw ziekenhuis, en heb je behoefte aan doula-steun, dan kan je me een bericht sturen op a.m.verbeek@amsterdamumc.nl

Er is ook doula-steun beschikbaar voor zwangeren die aankloppen bij de Poli op Maat binnen het AMC. De POM is speciaal voor zwangeren uit 1e én 2e lijn met een zorgvraag die afwijkt van 'de norm', de reguliere zorg. 

logotekstDCtransparant.png
bottom of page