top of page
Schermafbeelding%202020-02-17%20om%2019_

Annemieke Verbeek

Doula collectief-33_edited.jpg

In een notendop...

Het vrouwenlijf is tamelijk briljant. Oók dat van jou. Jouw lichaam dat nieuw leven maakt, baart, voedt, troost en liefheeft – een baby krijgen is het meest bijzondere ‘normale’ dat je in je leven meemaakt. Als doula loop ik graag met onvoorwaardelijke aandacht een stukje met je mee tijdens deze periode. 

Naast mijn eigen doulapraktijk, werk ik 24 uur per week als klinisch doula in het Amsterdam UMC. Er is daarom een zeer beperkt aantal plekken beschikbaar in de praktijk. Ook werk ik alleen in een duo-constructie met een zeer ervaren collega, zodat jij verzekerd bent van continue ondersteuning tijdens je bevalling.

Mijn specialisatie ligt bij het ondersteunen van complexe zwangerschappen (na verlies, traumatische eerdere baring, seksueel trauma en/of bovenmatige angst), maar elke zwangere is uiteraard welkom.

Heb je een medische indicatie en is het AMC jouw ziekenhuis, en heb je behoefte aan doula-steun, dan kan je me een bericht sturen op a.m.verbeek@amsterdamumc.nl

Er is ook doula-steun beschikbaar voor zwangeren die aankloppen bij de Poli op Maat binnen het AMC. De POM is speciaal voor zwangeren uit 1e én 2e lijn met een zorgvraag die afwijkt van 'de norm', de reguliere zorg. 

logotekstDCtransparant.png
bottom of page