top of page

Marieke Dongelmans

Schermafbeelding%202020-02-17%20om%2019_
Doula collectief-40.jpg

Marijn Molenaar

In een notendop...

Mijn specialisatie is tweelingzwangerschap en ik ben in opleiding tot Kraamdoula.

Let it grow, let it grow.

Let it blossom, let it flow!

Mijn naam is Marijn Molenaar. Ik ben tweelingmoeder van Oliver en Nova (2017). Sinds 2021 werk ik als Doula, tweeling doula, geboortefotograaf & massagetherapeut. 

Een aanstaande geboorte roept allerlei emoties op. Verwondering en blijdschap, maar misschien voel je ook onzekerheid en spanning. Als doula bied ik jou en jouw partner emotionele ondersteuning tijdens de zwangerschap, tijdens de bevalling en in de kraamtijd.

Tijdens de bevalling ondersteun ik je naast het emotionele gedeelte, ook fysiek, door middel van massage, het geven van tegendruk en help ik je er aan te herinneren om telkens weer een fijne houding te zoeken. Daarnaast kan ik je natuurlijk ook ondersteunen als jouw kindje(s) door middel van een buikgeboorte geboren gaat worden.

Naar aanleiding van gemis aan emotionele ondersteuning tijdens mijn eigen tweelingzwangerschap in 2017 ben ik doula geworden. Als doula zijnde gaat mijn hart dan ook uit naar het supporten van zwangeren met gecompliceerde zwangerschappen of zwangerschappen met een medische indicatie. Maar je bent natuurlijk ook ontzettend welkom als jij gaat voor een thuisbevalling!

Eind 2022 ga ik starten met de opleiding tot kraamverzorgende en vanaf 2023 zal ik dus ook kraamzorg gaan aanbieden! De combinatie van doula support en kraamzorg is een prachtige samensmelting, van twee belangrijke waardevolle beroepen! 

Mijn visie is dat ik ieder kind samen met zijn of haar ouders een gezonde, liefdevolle start gun. Een goede start tijdens die eerste 1000 dagen, want tijdens die eerste jaren vanaf conceptie tot een paar jaar wordt de fundering gelegd voor de rest van het leven.

Lieve zwangere, laat je dragen.

Ik draag je graag!

logotekstDCtransparant.png
bottom of page