top of page

Marieke Dongelmans

Schermafbeelding%202020-02-17%20om%2019_
Doula collectief-19.jpg

Marith Bakx

In een notendop...

“Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg…” Hell no!! Lets go all out en zorg dat je krijgt wat je nodig hebt en verdient! Ik gun het iedere vrouw om positief op haar bevalling terug te kijken en ik gun het elk kind om In Liefde Geboren te mogen worden.

Hai, ik ben Marith en samen met mijn vrouw en zoon woon ik in Purmerend. In 2009 werd ik moeder, een geboorte waar ik heb mogen ervaren hoe belangrijk het is om gezien en gehoord te worden. De wens om zorg te bieden in de periode van zwangerschap en de kwetsbare periode daarna voel ik vanuit mijn tenen. We mogen (met elkaar) veel meer gaan staan voor wat onze wensen zijn en hoe wij deze tijd willen beleven. 

Als doula en kraamverzorgende kan ik een volledige begeleiding aanbieden waarbij de komst van de baby en het aanstaande ouderschap centraal staat. Samen zorgen we dat je vol zelfvertrouwen het geboorteproces in gaat. 

 

Doula

We creëren een omgeving waarin jij je veilig voelt zodat jij met een positief gevoel kunt kijken naar deze bijzondere ervaring. 
Voor de bevalling leren we elkaar op een rustige manier, in meerdere gesprekken, kennen. Ik zorg dat ik al je wensen en grenzen ken zodat ik jou optimaal en continue kan ondersteunen. Tijdens mijn begeleiding kunnen verschillende onderwerpen aan bod komen. Wat deze onderwerpen zijn bepalen we met elkaar. Jij weet tenslotte het beste wat je nodig hebt.

 

Natuurlijke kraamzorg

Met kennis van natuurlijke middelen en materialen kijk ik goed naar wat jullie als gezin nodig hebben. Deze mooie eerste kennismaking met je kindje(s) is een periode waarin ik je rust laat nemen en voor je zorg. Ik ben betrokken bij de emotionele verwerking van de geboorte, ik geef je vertrouwen in de eerste stappen van dit ouderschap en ik maak van deze dagen een waardevolle start. 

Voel je dat je langer ondersteuning wenst? Dan is mijn kraamzorg ‘Langer Liefde’ wellicht voor jou. 

 

Warm, sociaal, duidelijk, betrokken, humoristisch, een flapuit, open, liefdevol en zorgzaam; zo omschrijven cliënten en collega’s mij.

Door deze 2 prachtige beroepen is het platform dekraamdoula.nl ontstaan.

Voel je welkom om contact met mij op te nemen.

logotekstDCtransparant.png
bottom of page