top of page

Marieke Dongelmans

Schermafbeelding%202020-02-17%20om%2019_
Doula collectief-17.jpg

Maura

van der Niet

In een notendop...

Ik ben verbaal sterk, 
observeer veel en ben graag met mijn volledige aandacht bij jou/jullie.
Waar jij baart ben ik rustig en kalm. Tijdens onze sessies ben ik betrokken, praktisch en informatief. Bij lichaamswerk en 
visualisaties ben ik liefdevol en down to earth.
 
Ik leg je graag in de watten en sta volledig achter je.

Hoi! Ik ben Maura. Ik ben opgegroeid in Amstelveen met 2 creatieve ouders en woon inmiddels met mijn grote liefde en onze twee heerlijke kinderen en trouwe viervoeter in Amsterdam Noord, op een prachtige woonark. Voor ik van start ging met mijn werk als doula studeerde ik toegepaste psychologie, specialiseerde mij in duurzaamheid en werkte als zelfstandig masseuse (dat doe ik nog steeds, zie www.mamemassage.nl). 

 

Al van jongs af aan houd ik ervan om heel veel vragen te stellen aan iedereen, creatief bezig te zijn en te werken met mijn handen. Ook heb ik een sterk gevoel voor onrecht en spreek me daar makkelijk over uit.

 

Als doula uit dit alles zich in mijn creatieve en holistische aanpak, waarbij ik graag lichaamswerk en mooie rituelen combineer met het verschaffen van informatie met wetenschappelijke achtergrond en niet in de laatste plaats in mijn inzet voor de rechten van iedere zwangere/ barende. Als doula commiteer ik me eraan om voor de volle 100% naast jou/jullie te staan in julllie proces en in jullie wensen.

logotekstDCtransparant.png
bottom of page